Протетион


Основната задача на комплекси „ПРОТЕТИОН“ е да помогне на хората в поддържането на здравето, силата и доброто настроение. Действието на „ПРОТЕТИОН“е насочено към определени системи на организма за възстановяване, подмладяване, корекция и превантивнодействие.
Уникалното съчетание на глутатион, органоспецифични пептиди, стандартизирани билкови екстракти и витамини са във всеки комплекс „ПРОТЕТИОН“!protetionМного важно: пептидите имат оздравителен ефект само при отрицателно ОВП (Окислително-възстановителен потенциал), който се създава от глутатиона! Това е така, защото за глутатионовите комплекси на „ПРОТЕТИОН“имат значенията на ОВП ( Окислително-възстановителен потенциал): -200до -240 миливолта (mV).
Синергетиката(съвместното действие) насърчава пълно усвояване на съставните компонентите и е мощен стимулатор за всички вътрешни системи на човешкото тяло!
В основата на развитието на „ПРОТЕТИОН“са научни открития, удостоени с Нобелова награда!

-1908 г.- Иля Илич Мечников – Нобелова награда за физиология и медицина.

-1956 г.- Николай Семьонов – Нобелова награда за химия.

-1999 г.-ГюнтерБлобел – Нобелова награда за физиология и медицина.

-2005г.- Бари Маршал и Робърт Уорън – Нобелова награда за физиология и медицина.

При приемането на комплексите „ПРОТЕТИОН“се създава и се поддържа перфектната среда за всяка клетка на тялото ни.
Една от главните съставки на всеки комплекс „ПРОТЕТИОН“- глутатион. Това е особен вид белтък, който се синтезира във всяка клетка на човешкото тяло. Глутатиона е мощен антиоксидант. Освен това, той притежава уникалната способност да регенерира (възстановява)други антиоксиданти. Основната роля на глутатиона е защитата на имунните клетки -първостепенно- лимфоцитите. Ако в тялото няма достатъчно глутатион, лимфоцитите започват да умират. Поради това сериозно отслабва имунната система на нашият организъм, тялото ни става уязвимо за всички заболявания.
Глутатионов дефицит се наблюдава при много заболявания. В този списък на здравословни проблеми са: синдром на хронична умора, сърдечно-съдови заболявания, рак(онкологични), хронични инфекции, автоимунни заболявания, диабет, аутизъм, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, артрит, астма, заболявания на черния дроб и бъбреците и много други.
Органоспецифичните пептиди са органични вещества, съставени от аминокиселини. Те оказват регулаторно въздействие на клетки, тъкани и органи. Нормализират метаболизъм(обмяната на веществата), усилват синтеза на структурни елементи на клетката.
Органотропност–свойство за избирателно въздейства на определени органи. Механизмът на действие на органоспецифичните пептидни комплекси на „ПРОТЕТИОН“се състои в това, че благодарение на принципа на органотропност пептидите се абсорбират в устната кухина и чрез кръвта попадат в определен орган , където усилва синтеза на необходимите собствени биологично активни вещества. Получава се възстановяване на клетките и тяхната регенерация.
Всеки орган на човешкото тяло има свои специфични пептиди, които са с целенасочено действие: за сърцето – сърдечни, за белите дробове – белодробни, чернодробни за черния дроб ,за бъбреците – бъбречни, и т.н.
Органоспецифичните пептиди действат на конкретен органа за който са предназначени. Под влияние на органоспецифичнитепептиди на органите продължителността на активния живот на клетките значително се увеличава.
Пептидите насърчават метаболизма на клетките, а също така подобрява процесите на метаболизма на клетъчно ниво, което води до оздравяване на органите и тъканите до нива, които са типични за млад и здрав организъм.
Стандартизирани растителни екстракти и витамини също са част от комплекса„ПРОТЕТИОН“.Тяхната задача е да компенсират липсата на биологично активни съединения.Те допринасят за възстановяване и оздравяване на организма.
Важно е да се отбележи, че всички растителни екстракти и витамини, които са част от „ПРОТЕТИОН“–са натурални. Те са подбирани много внимателно. Всеки от тях допълва и засилва ефекта на други.
Лечебните екстракти, които са част от „ПРОТЕТИОН“ са стандартизирани. Това означава, че препоръчаното количество продукт съдържа същото количество активни съставки и по този начин се осигурява еднакво качество и ниво при всяко приемане.
Друго важно вещество, съдържащо се в комплекс „ПРОТЕТИОН“е пектин. Пектинът – е естествено съединение, което се намира в клетъчните стени и междуклетъчното пространство на растенията. На пектин саособено богати плодовете, горските плодове и зеленчуците.
Пектинът стабилизира метаболизма(обмяната на веществата) в организма. Той понижава съдържанието на холестерола, подобрява периферното кръвообращение и работоспособността на стомаха. Неговото най-ценно качество е , че той е в състояние да изведе от човешкото тялорадионуклидите, тежките метали (олово, живак, цинк, кобалт, молибден и така нататък.), а също така да абсорбира и да отделя от организма биогенни токсини и продукти на метаболизма и биологично вредни вещества: жлъчни киселини,урина, продукти на мастни клетки -при което не се нарушава бактериологичният баланс на организма на човек.
Всеки компонент на комплекса„ПРОТЕТИОН“сам по себе си е ефективен помощник на организма. Оригиналната разработка на компанията „Център Регион“ е прецизното съгласуване на комбинацията от тези компоненти,което предоставя уникално неповторимо силно въздействие върху здравето на човек.

Това е революционен пробив в областта на подмладяването и изцелението!

Начин на приложение: 2-3 щраквания под езика, два пъти на ден 30-40 минути преди храна. Преди всяка употреба разклатете флакона няколко пъти. Да не се пие!

Продължителност на курса: 7-8 седмици.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, лактация.

Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина при температура от 0°до + 8 ° C.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>