Протетион №6


proTETION-6 „ПРОТЕТИОН“  №6

Поддържа и регулира функционалното състояние на опорно-двигателния апарат.

Помага за възстановяване на функцията на ставите, повишаване на мобилността, обема на движение в ставите, прекратява затрудненията при движение и подуване; намалява болки в ставите; Възстановява основния синтез на съединителната тъкан, по-специално костната тъкан и хрущялите протеини;

Помага за предотвратяване на свързани с възрастта, възпалителни и метаболитни заболявания на ставите;

Намалява пропускливостта и пукането на капилярите, подобрява еластичността  на стените на кръвоносните съдове, възстановява повърхностите на ставните.

Той има бактерицидно действие при инфекции в различни стави, противовъзпалителен ефект;

Има диуретичен ефект, омекотява и отнема солта от повърхността на ставните.

Състав: глутатион, органо-пептиден комплекс (аланин, аспарагинова киселина, глюкозамин), витамин С, растителни биологично активни вещества – биофлавоноиди, ябълков пектин, калиев сорбат.

Глутатион - определя състоянието на редокс-процесите на вътреклетъчната среда, има силен антиоксидантен ефект. Извежда от тялото токсини, свободни радикали. Възстановява други антиоксиданти.

Пептиден комплекс – подсилва  процеса на регенерация и възстановяване на клетките, значително удължавапродължителността на живота и дейността на самите клетки. Подобрява обменните процеси на клетъчно ниво.

Глюкозамин - увеличава проницаемостта на ставната капсулата, възстановява ензимни процеси в клетките на синовиалната мембрана и ставния хрущял.

Витамин С –явява се коензим, необходим за синтеза на основните белтъчини на съединителната тъкан, в частност на костни и хрущялни тъкани. Нормализира обмяната на веществата в тях. Подпомага предотвратяването на свързани с възрастта, възпалителни и метаболитни ставни лезии на крайниците и гръбначния стълб.

Биофлавоноидите - играят ролята на проводник на витамин С в организма. Намалява  болката локализирана в долните крайници и гърба, намалява симптомите свързани с нискитенива на калций. Действа синергетично с витамин С.

Ябълков пектин - стабилизира метаболизма, намалява холестерола в организма, подобрява периферното кръвообращение. Очиства организма от вредни вещества, без да се нарушава бактериологичният баланс на организма.

Как да използвате: 2-3 щракване под езика, два пъти на ден в продължение на 30-40 минути преди хранене. Разтваря се за 1-2 минути. Да не се пие!

Преди всяка употреба, разклатете флакона.

Продължителност на курса: 7-8 седмици.

Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, лактация, остри и хронични заболявания в остър стадий.

Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина при температура от 0 + 8 °

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>