Продукция


kfs1СИНЯ СЕРИЯ –ДЕЙСТВА НА ФИЗИОЛОГИЧНО НИВО ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ, ОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ И РЕГЕНЕРАЦИЯ НА ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ И СИСТЕМИТЕ В ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ ПОСРЕДСТВОМ ПАМЕТТА НА ВОДАТА!

 

 

kfsuspeh

ЗЕЛЕНА СЕРИЯ –ДЕЙСТВА НА ФИЗИОЛОГИЧНО И ПСИХОЛОГИЧНО НИВО ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПСИХОЛОГИЧНИ ЗАВИСИМОСТИ. ХАРМОНИЗИРА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА.                ПОСРЕДСТВОМ ПАМЕТТА НА ВОДАТА!

 

 

kfs9ЛЮЛЯКОВА СЕРИЯ –ДЕЙСТВА НА ФИЗИОЛОГИЧНО И ПСИХОЛОГИЧНО НИВО ПОСРЕДСТВОМ КОСМОЕНЕРГЕТИЧЕСКИ КАНАЛИ–УСИЛВА СИНЯТА И ЗЕЛЕНАТА СЕРИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ И ОТСТРАНЯВАНЕ НА ПСИХОЛОГИЧНИТЕ ЗАВИСИМОСТИ. ХАРМОНИЗИРА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ПОСРЕДСТВОМ ПАМЕТТА НА ВОДАТА!

 

kfs18ЗЛАТНА СЕРИЯ -ДЕЙСТВА НА ФИЗИОЛОГИЧНО И ПСИХОЛОГИЧНО НИВО ПОСРЕДСТВОМ КОСМОЕНЕРГЕТИЧЕСКИЯ КАНАЛ – МАЙЯ .
ДЕЙСТВА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА СОМООПРЕДЕЛЕНИЕТО И ПРЕМАХВАНЕ НА ПСИХОЛОГИЧНИ ЗАВИСИМОСТИ И ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ .

 

zashtita

ЗАЩИТА ЗА ТЕЛЕФОН

Преобразува  и неутрализира вредните електромагнитни излъчвания на Вашият мобилен телефон, таблет, лаптоп и други електронни средства за комуникация .

 

medalion

 

МЕДАЛЬОН „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“

Възстановява енергия;
Осигурява най-стабилната и светла енергия;

Разпределя и възстановява енергията на всички органи и системи в човешкият организъм;
Особеното на медальон „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“ е, че трябва да се носи на сърдечната чакра и там  където има голямо струпване на хора, тъй като защитава сърдечният енергиен център.
Бързо възстановява аурата;
Помага да се ускори обработването на родовите генерични проблеми;
Дори малко количество вода структурирана с  медальон „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“  дава мощен прилив на сили и енергия;
Медальон „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“  е  лична защита срещу вредните електромагнитни лъчения.

Медальон „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“   е още един мощен инструмент за подобряване на живота Ви и живота на близките и скъпи за Вас хора!
Здраве за Вас, Щастие и Благодат!

10993427_1552797524978542_8926547314741403773_n (1)Салватор
Преведено от латински означава „Спасител.“
Това е нов начин на развитие на творческите (познавателни) способности на човешкия мозък, съзнанието и финната  настройка на човешкото тяло с помощта на специална технология, осъществявана чрез стратегията на възприемане на образна информация за характера и интелектуална дейност.
Салватор е симбиоза на науката, изкуството и философската мисъл, артефакт оптимизиращ Вашата индивидуална реалност. Това ново измерение на еволюционното учение на човешкото съзнание и регулирането на жизнените процеси чрез молекулярната биология на мозъка, отговорна за паметта и дейността на мозъка.

10388645_1554476228144005_1674308800935591460_n„MARBAX“-нова програма за възстановяване.
Това са биогенни-регулаторни нанокомплекси на основата на естествени натурални вещества от морски и земен произход.
«MARBAX» е насочен към възстановяване на еволюционно залoжените параметри за функционирането на човешкия организъм, значително усилване на неговите ресурси и функционалните възможности.

 

protetion„ПРОТЕТИОН“ – това е изключително постижение на Руската науката, серия от орган специфични пептидни нанокомплекси. Това е уникална формула за възстановяване и рехабилитация. Това е комбинация от най-висококачествени компоненти, които дават сила, здраве, жизнена енергия и красота.
„ПРОТЕТИОН“ – това са 10 самостоятелни комплекса. Това е ключът към едно ново, по-здравословно бъдеще!

Калъф за КФС-newКалъф за КФС – цена 15 лв.

 

 

 

 

 

 
cr