КФС №2 „Детоксикация“

KFS2

КФС №2 – ДЕТОКСИКАЦИЯ

КФС №2 – втората от базовите пластини за възстановяване на здравето и една от най-необходимите, тъй като тя активира естествените функции на отделяне на организма. И това не е обичайното отделяне на шлаки и токсини, а мощно изчистване на клетките и тъканите. При инфекциозните и възпалителни заболявания в организма рязко се увеличава интоксикацията/самоотравянето/. За да може леко и по-бързо да се изтеглят от клетките и от междуклетъчното пространство продуктите на разпада, трябва да се пие достатъчно количество вода, структурирана/заредена/ на КФС №2. Ако клетката е блокирана от шлаки, то тя не получава информация от други клетки. Тя отклонява функционалния си ритъм и тогава панически започва активно да яде и да се размножава, а това вече може да прерасне в онкология, т.е. чужд процес.

КФС №2 е още и колосална подкрепа за вътрешните органи, чрез които настъпва детоксикацията. Изчистват се бъбреците и се защитават бъбреците, тъй като при интоксикация и при инфекции те силно се окисляват, а структурираната на КФС  вода има слаба алкална реакция. Изчиства се кръвта, подобрява се кръвообращението в тъканите, бързо се премахва болката в главата. Лекарите знаят, че  да се изчисти лимфата е много трудно. КФС №2 изчиства лимфо-дренажната система, сърдечно-съдовата система, черния дроб. Премахва отока и извежда продуктите от разпада, помага по-леко да се премине химио и радиотерапия/алкохолно, наркотично и т. н./в това число и в жизнения процес про отоци, при всички хронични заболявания/при сърдечно-съдови, пикочно-полови, стомашно-чревни, ендокринни заболявания,възстановява щитовидната жлеза, помага за разтоварването на задстомашната жлеза/панкреаса/ и т. н.:

-стимулира изхвърлянето на шлаките и токсините от човешкия организъм;

-защитава капилярите;

-нормализира работата на имунитета;

-регулира обмяната на веществата;

-защитава човека от вредното въздействие на електромагнитните полета;

-подобрява настроението, издръжливостта и приспособяемостта на хората към въздействието на неблагоприятните фактори от околната среда;

cr