КФС №1 „Антипаразитен“

kfs1

КФС  № 1 –АНТИПАРАЗИТЕН

КФС/коректор на функционалното състояние на човека/ е прибор, предназначен за защита от външните агресивни електромагнитни излъчвания. Технологията за изготвянето на КФС повтаря принципа на организация на електромагнитните полета на клетъчно ниво в живите организми. На КФС се записва хармонична/оказваща благотворно влияние на организма като цяло или на отделни негови функции/ образна информация в ритмите на магнитното поле на Земята и външните космически излъчвания. Вследствие на това КФС е синхронизатор на вътрешните ритми на организма с ритмите на външното поле, което се явява едно от основните критерии за поддържане на здравето. На КФС е записана информация, в това число и за противодействие на психоенергийни въздействия, и неутрализация на биопатогенни полета, т. е. КФС могат да коригират честотните характеристики на решетката на Хартман на Земята/решетка на силовите линии на акустоелектрическото поле на Земята/. Информацията на КФС може да варира в зависимост от функционалното назначение.

КФС №1 е прибор с антипаразитна програма. Наричат го още „хармонизиращ“. По богатство и разнообразие на записаната на КФС №1 информация е уникален БАЗОВ прибор с широк спектър на действие върху организма.

Обезпечава постепенното угнетяване и смърт в човешкия организъм на животински паразити, глисти, вируси, най-простите, болестотворни бактерии, цялата патогенна флора/стафилококи, стрептококи, хламидии, трихомонади, патогени на херпес, кандиди, токсокари, ламблий, аскариди, вируси на грип и мн. др./

Уникалността на КФС №1 е още и в това, че неговата информация е развита исторически, и в нея присъстват огромно количество лечебни растителни форми, минерали, записани са теми на аюрведически препарати, енергии от „места на силата“ на нашата планета, теми разработени от Масуро Емото/водата/,образи на хармония, любов, процъфтяване. На нея са записани комплекси, които да помогнат на организма да се справи с такива заболявания като възпалителните-всякакви инфекциозни/херпес, хрема, пикочо-полови инфекции, очни, на бронхите и белия дроб, стомашно-чревни инфекции, грип, хепатит и т. н./. Записани са и имуномоделиращи програми- програми за възстановяване на сърдечно-съдовата, нервната, бронхопулмонарната система, задстомашната жлеза, епифизата, надбъбречните жлези, тимусната жлеза, кръвоносната система, обмяната на веществата и т. н.:

-осигурява постепенното потискане и смърт  на вируси, бактерии и глисти в човешкия организъм;

-способства за нормализирането на микрофлората в стомаха;

-нормализира имунната система на човека, възпрепятства развитието на туморни процеси;

-подобрява кръвообращението на мозъка;

-възпрепятства развитието на мастопатия при жените;

-нормализира биоритъма и работата на главният мозък, централната нервна система и на редица ендокринни органи в нашия организъм;

-защитава човека от вредното въздействие на електромагнитните полета;

-подобрява настроението, издръжливостта и приспособяемостта на хората към въздействието на неблагоприятните фактори на околната среда.
cr