КФС №22 „Път към себе си“


kfs22КФС №22 „Път към себе си“
Проектиран е да унищожи чуждите проблеми заострени на раменете Ви.
Повечето хора са много чувствителни към проблемите на другите хора от нещата,които им се случват, мъка , неприятности или тяхно заболяване. Те слушат своите роднини, приятели, колеги, съседи и познати за техните заболявания и житейски проблеми и започват да ги съжаляват, за да могат да стигнат до сърцето на техните проблеми. Този път е изпълнен с опасността от плъзгане на тези проблеми и самите заболявания. Никога не можем да стигнем до сърцето на човешките болести и проблеми. Ако не можете да слушате – не слушайте, ако това не е възможно (за проблемите си казват Вашите роднини, приятели) – след това се опитайте да не се ровите дълбоко в същността на техните проблеми, а да слушате на повърхността, или се преструвайте, че слушате. Но във всеки случай не ги съжалявайте никога, никога не осъждайте човек без да го познавате,а само от думите на неговите приятели или роднини. Не забравяйте, че всичко, което се е случило с този човек (заболяване, проблеми в живота) той сам си е виновен.
Запомнете един от основните космически закони – закона за причината и следствието. Затова хората казват, „Който копае яма ,сам пада в нея.“ Човек се ражда, за да бъде здрав и ако той има проблеми с здравето, тогава той си е виновен. Обикновено тези хора не искат и да чуят за пътища за излизане от трудни ситуации. Те просто трябва да прехвърлят това бреме върху плещите на някой друг.
И ако започнете да съжалявате за това лице, след това вие просто отивате към самия проблем. Това е много познато. И да се отървете от такива „товари” не е лесно.
Дърпането на чуждия проблем към Вас може да бъде видян на астралното тяло на човека като черен товар на раменете и черна раница отзад, която оказва натиск върху човека.
КФС №22 “ Път към себе си “ ще ви помогне да унищожите проблемите привлечени от другите хора.
cr