КФС №21 „Огледало на душата“


kfs21КФС №21 „Огледало на душата“
Създадени за презареждане (насищане на Просвещението) на чакри, меридиани, финните тела със силната на светлината и (положителни) енергия на Вселената.
1. Отрязва всички негативни енергийни канали.
2. Енергизира всяка чакра с мощна светлинна енергия на Вселената.
3. Подхранва всички меридиани с мощна светлинна енергия на Вселената.
4. Енергизира всяко финно тяло с мощна светлинна енергия на Вселената.
От време на време, изведнъж човек започва да се изпитва слабост, сънливост и умора. И това се случва с него, въпреки че той не се занимава с физическата активност и не прави никакви усилия. Всичко това е така, защото той просто изхабява своята жизненост. На езика на изцеление се нарича енергиен вампиризъм. Сред нас има толкова много хора, които не разполагат с тяхната жизненост. Някои знаят как да се напълнят и да се попълнят някои несъзнателно, без да осъзнават какво правят: човек изпада в гняв, негодувание, самосъжаление. Но и двамата са причини за увреждане на собствения си живот. Във всички тези случаи между хората има отрицателни енергийни канали ,от които си отиват енергийните потоци от човека. Човек отслабва, липсва му жизненост, за да защитят себе си, не е достатъчно силен за да изпълнява определени задачи и цели.
Просто КФС №21″Огледало на душата“ е мощна защита срещу негативните въздействия на енергетиката и негативното информационно поле.
Всеки с раждането вече е защитен от природата. Но тази защита след това е твърде кратка. Физически и умствени дефекти се появяват в следствие ,че защитната функция на организма е отслабена или престава да работи. Закрилата може да бъде възстановена чрез прочитане на молитви, психическо изграждане на всички видове системи за защита (както знаем мислите са материални), използвайки енергийните канали. След като постави опазването на първо място можем да имаме спокойствие за дълго време, което зависи от нас самите. От нас зависи колко време ще бъде нашата защита.
Ние унищожаваме защитата на следните действия:
1) Когато е налице страхът да се навлечем болестта на други хора и проблеми (има една поговорка „Съдбата не е бълха, тя не може да скочи“)
2) Когато слушате някой започвате да го съжалявате. В крайна сметка, всеки трябва да знае, че всичко, което се случва с човек единствено и само той може да си е виновен. Така, че този човек от неговите действия си е докарал това състояние, а след това пробива космическите закони – така , че защо да го съжалявам. Нашата работа е да се опитаме да му помогнем да излезе от тази ситуация с минимални загуби.
3) Когато лицето, което има негативни емоции: гняв, омраза, избухливост, ревност, негодувание и така нататък.
cr