КФС №17 „Възраждане“


kfs17КФС № 17 “ВЪЗРАЖДАНЕ”
Създаден, за да проникне в най-дълбоките слоеве на подсъзнанието, идентифициране на основните причини за увреждането на здравето на човека и унищожаването на тези негативни програми.
Понякога има ситуации, в които здравето не се подобрява, човек не се справя добре в житейските ситуации и се чувства виновен за неща,които не е извършил.Човек си мисли,че си вреди сам.Това предполага, че причините за това заболяване, или условието за дадена ситуация в живота (проблеми в работата, проблеми с бизнеса, и т.н.) са много дълбоко в подсъзнанието, в дълбочините на най-ниските нива.
Този КФС е предназначен точно за това. Той има много мощен вихров поток. Той е като свределче (с висока скорост) и се вгражда в по-дълбоките слоеве. Той има силата (като торнадо) да окаже влияние на всички тези дълбоки слоеве отвън и след това още веднъж става ясно – човекът, който е действал като добър семеен мъж, изведнъж директно и открито заявява, че той има любовница или съпруга открива свои картини, които по-рано не е виждал. Изведнъж човекът,който си мислиш за приятел започва да те гледа гневно, с омраза. Или твой колега (не е от шумните, никой не го е забелязвал) внезапно блесва с всички цветове на дъгата, очите му се смеят, той кипи от доброта и радост. Всичко това подсказва, че КФС разкрива истинската същност на човека, разкрива истинските причини за сегашното му състояние.
КФС Възраждане е предназначен да проникне в най-дълбоките слоеве на подсъзнанието, идентифицира основните причини за увреждането здравето на човека и унищожаването на тези негативни програми.
cr