КФС – ЧЕРНАТА ПЛАНИНА

ЧЕРНАТА ПЛАНИНА

goraДопринася за повишаване общото ниво на енергетиката на мъжете;
Помага да се пробуди истинското мъжко съзнание“аз съм мъж“;
Помага за психологическото съзряване и прераждането на момчето в мъж, дори и в зряла възраст;
Елиминира психологическите комплекси и бариери, свързани с определянето и постигането на целите;
Хармонизира сексуалната сфера, повишава нивото на сексуалната енергия и активност на мъжете;
Помага на мъжете да намерят и да осъзнаят предназначението си в живота;
Допринася за хармонизирането на различните сфери в живота: бизнес, лично пространство, хобита и др.;
Допринася за изпълнение на желанията.
Черната планина – най-известната планина в пустинята Гоби, разположена в Източно-Гобийският район на Монголия, с надморска височина от 1031.9 метра и на 23 км северозападно от манастира Хамарин-Хид. Автентичното име на Черната планина, както и нейният дух-обладател -Богато Сърце , Баянзурх – свързано с нейното специфично свойство да изпълнява желанията на тези, които са дошли на нея да и се поклонят. От тук и другият епитет – Изпълняващо желания бижу. Монголците, има древни традиции на поклонение и жертвоприношения на планините, те им доверяват и своите желания.Ламите се събират само по време на жертвоприношения на планината, извършват почистване и четат молитви . Това е „място на силата“ и се явява място за поклонение на хора от всички краища на света! Посещаването на това уникално кътче на света е съприкосновение с неизчерпаемата, всемогъща, безкрайна енергия на Вселената.

На върха на планината Баянзурх – Черната планина, „Планината на пожеланията“ – всеки ден, се изкачват стотици мъже, включително и малки деца, а пътеката сама по себе си е постоянен сипей, преминаването по който е просто опасно! Там те записват своите желания на хартия и след това я запалват да изгори.Видимо , за да имат възможност много добре да помислят над своите желания . Не се допускат жени на планината, те се молят и си намислят желания в подножието на Баянзурх.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>