КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“


Фактор на красотатаКФС “ФАКТОР НА КРАСОТАТА“
В момента група, под ръководството на Колцов С.В. е разработила КФС „ФАКТОР КРАСОТА“. Този КФС има за цел навременно и бързо да запълни празнината на епидермалния фактор на растежа в клетките на кожата. Ускорява възстановяването на клетъчния метаболизъм на целия организъм. Прави кожата по-еластична. Ускорява процеса на подмладяване на клетките в епидермиса. Увеличава размера на собствените стволови клетки. Има анти-оксидантен/анти-стареещ, подмладяващ/ ефект.
Как да се използва:
Консумация на вода на КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“. Носете /евентуално периодично поставяйте върху части на лицето/. Периодично закрепвайте към страна на лицето /вечер като козметична процедура/. Зареждане на кремове. Вземане на душове и вани с КФС„ФАКТОР НА КРАСОТАТА“. На КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“са записани теми: растителни онкопротектори и епидермален растежен фактор.
Характеристики на КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“ – както и амарантовото масло работи силно на тема геронтология. Ускорява регенерацията на клетъчните структури. Помага да активираме техните родни стволови клетки. Процесът не е бърз, това ще отнеме 30-60 дни, за да има забележими промени.
При проверка на мазилата резултатът се наблюдава след 15 дни. Бяха регистрирани съществени промени в състоянието на кожата.
В момента официалната медицина разработва много скъпи лекарства за лечение и подмладяване за сметка на стволови клетки.Но както знаете, никакво влияние или намеса отвън няма изцяло благоприятен ефект върху тялото. КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“е оптимално решение за всеки организъм, като стимулация и възпроизвеждане на собствени стволови клетки от организма без използването на специални лекарства. Не изисква допълнителни разходи. Всичко, което е необходимо е едно здравословно хранене, добър сън и хранителен режим на КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“. Обработка на кремове и мехлеми.
cr

Едно мнение за “КФС „ФАКТОР НА КРАСОТАТА“”

  1. Таким образом, люди, родившиеся при частоте ведущего ритма магнитного поля Земли в 7,83 Гц, вынуждены приспосабливать свои биоритмы к более высокой частоте.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>