КФС – Презареждане

КФС – Презареждане

prezarejdaneОсъзнаване на неделимостта на вселената и взаимосвързаността на всички жизнени системи;
Разбиране и признаване на родовите корени, приемане на своето минало, намиране подкрепата и силата на предците си;
Възраждане и развитие на духовността, повишаване на осъзнатоста, придобиване на мъдрост;

Помага да осъзнаете своето предназначение;
Познавайки себе си като неделима личност, осъзнаване и приемане на собствените цели и задачи;
Зарежда вътрешният източник на енергия, открива възможност да покажете най-високият си потенциал – духовният и физическият;
Хармонизира и вижда нови перспективи във всички области на живота: личен, професионален, материален и духовен.
КФС „Презареждане“ – „Презареждане.Очистване“ и „Презареждане. Напълване“ – са комплект КФС, които се прилагат последователно и са взаимосвързани помежду си.

Има в район на Русия -Хакасия място, където трябва всеки човек да отиде, търсейки съкровеният смисъл на своето битие. Това е Пътеката на предците или Пътеката на Шаманските Сили. Тя започва в близост до село Ефремкино, върви по високия бряг на река Бяла Июс, спуска се и се изкачва, като минава през долини, арки и стръмни склонове. Древното име на този уникален скален масив „Тогыс Аз“ , означава“Девет усти“. Наистина, ако погледнете от противоположният бряг на този по който вървите , където преминава Пътеката , можете да видите 9 големи пещери, подобни на отворени усти. Тук археолозите са открили най-старите в Сибир местообитания на човек в пещери на възраст повече от 24 хиляди години. Предците ни преминавали по Пътеката, за да се поклонят на Богове и Духове, обитаващи местните многобройни пещери. В пещерите, има картини, единствени в Хакасия, нарисувани с охра, възрастта им определена от учените е – 4-4,5 хиляди години.

Пътеката на Предците условно е разделена на седем сектора, които символизират раждането и формирането на човешката личност. Преминаването по тази Пътека в свещеният смисъл е съответствало преминаването по пътя на познанието,а това е пътя за цял живот. Някой се е задоволил с повърхностни знания,а някой е преминал целият жизнен път и е придобил мъдрост.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>