КФС – ИЗВОРЪТ НА ШАМБАЛА

ИЗВОРЪТ НА ШАМБАЛА

shambalaВъзстановява и защитава енергетиката на човека;
Възстановява силите при повишени натоварвания, при изтощаването на физическите и психо-емоционалните сили;
Почиства,обновява и регенерира черния дроб,жлъчния мехур и целия стомашно-чревния тракт;

Премахва състоянието на алкохолно опиянение ;
Повишава защитните сили на организма и възстановява имунната система;
Способства за изпълнението на желанията;
Проявява истинската духовност, „източник на силите“ на човека и отстранява пречките по пътя за духовен растеж.
Шамбала – легендарна митична страна,за която се предполага, че се намира в Тибет или в прилежащите региони. Смята се, че Шамбала – това е центъра на света, където се намира източник, даващ живот на всички същества на Земята. Според легендата, след мюсюлманската инвазия в Централна Азия в IX век, царството на Шамбала стана невидимо за човешкото око, а само чистите по сърце могат да намерят пътя към нея. Легендата разказва, че Шамбала – това е състояние на душата- връзката между човека и Бога. Т.е. да намерите Шамбала означава да сте достигнали до просветление.

Според различни легенди, съществуват три входа към митичната страна.
Рьорих е търсил Шамбала в Тибет (смята се, че един от входовете се намира в района на планината Кайлас) и в Алтайския край близо до планината Белухи. Има и друг вход, на той се намира в монголската пустиня Гоби! През 50-те години на XIX век от н.е. Д. Данзанравжаа основава заедно със своите ученици на север от манастира „Хамрын хийд“ модел страната Шамбала. Днес този енергиен център е любимо място за поклонение, защото хората вярват, че на това свещено място душите им се пречистват и всички желания се изпълняват. В близост до този енергиен център, в северната част на манастира, се намират 108 пещери, където монасите практикували медитация, уединявайки се от светският живот за 108 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>