Диагностика по метода на Накатани

ДИАГНОСТИКА ПО МЕТОДА НА проф.И.НАКАТАНИ

Метода за изследване се основава на научните разработки на японският лекар И.Накатани за акупунктурна рефлексодиагностика, който е доказал , че всички вътрешни органи на човешкото тяло са свързани с енергийното състояние в определени точки (съвпадащи с точките за акупунктура) – меридиани.По тяхното енергийно състояние се изследва доколко е здрав всеки един орган във Вашето тяло. Методиката е изследвана и усъвършенствана в Руската академия на науките.Внесени са допълнителни корекции в софтуера за диагностика за по добро образно представяне на резултатите.
С помощта на диагностичната компютърна приставка ще имате чудесна възможност да разберете състоянието на Вашият организъм.
Това, на първо място, е възможността да се следите състоянието на тялото си.
Това е уникален шанс да се ориентирате сред огромното количество храни, хранителни добавки, лекарства, и най-важното, да определи ясно кои от тях са подходящи за вашето тяло, и които се отразяват неблагоприятно на здравето;
Това е възможност да изпитате за ефекта върху тялото си от пасивно работещи устройства (биокоректори, КФС, гривни, средства за защита срещу излъчвания, пирамиди, магнитни килимчета, стелки, и т.н.);
Това е възможност да видите визуално промяната на състоянието на Вашите органи и общото енергийно състояние на организма под влияние на биокоректори, КФС, мануални терапевти и др.
Софтуера на програмата позволява да се показва триизмерно човешкото биополе (аура), секциите на чакрите и да се определи състоянието им като процент от здравословното ниво, което дава възможност за избор на графика с нов дизайн и доклади, като измерванията могат да бъдат записани във всякакъв формат.
Изследваният трябва да бъде в състояние на физически и психически покой, за предпочитане в легнало или седнало положение.
Изследването трябва да се извърши не по-рано от 2 часа след хранене.
Не може да се прави изследване в състояние на нервно напрежение, нетрезво състояние, след употреба на лекарствени препарати и в състояние на потене.
Метални бижута (гривни, пръстени и т.н.), както и часовници преди измерването, трябва да се снемат (трябва да се отмие грима, да се почисти лака за нокти).
Кожата на ръцете и краката трябва да са чисти.