ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Лекция-представяне на КФС-Коректор на функционалното състояние на био-организми. Енергоинформационна медицина. Самопомощ. Самолечение и възстановяване на здравето.Ще бъде демонстрирана диагностика на Аурата и енергийното здраве на всички органи и системи с
компютърната диагностика „КАНО III“ -това е акупунктурна рефлексодиагностика с която се анализира емоционално-енергийното състояние на човек и показва на екрана формата, размера и целостта на Аурата. Дава пълна картина за енергийното здраве на всички органи и системи в тялото и нивата на енергията в чакрите- засича евентуални проблеми, още преди да се появили симптомите!
Едно-единствено изследване без кръв и болка!
Вход – 5.00 лв.
За учащи и пенсионери – 3.00 лв.
Заявете своето присъствие предварително на email:[email protected]m , на сайта http://centr-region.bg/ – раздел – обратна връзка или чрез https://www.facebook.com/kfsbulgaria/(свържете се с нас)

Адрес за провеждане на Лекцията-представяне :

гр.София , ж.к.“Младост 1″ бл.104 вх.Б , ет.2 -„Клуб на Здравето“

ПРИСЪСТВАЩИТЕ ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАКУПЯТ КФС НА ЦЕНА ОТ 138.00 лв./бр. (като единична цена в деня на събитието) , КАКТО И ЗАЩИТА ЗА ТЕЛЕФОН И МЕДАЛЬОН „ЕНЕРГИЯ НА ЖИВОТА“ С 10% ОТСТЪПКА!!
БЛАГОДАРЯ!
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Желая на всички живот и здраве! Приятни,успешни и ползотворни дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>